“Viral Sbb Kawen Tak Jadi” – Akak Ipar Dedah Rupanya Pengantin Tu Dah 2 Tahun Kahwin, Saja Buat Tiktok Untuk Marketing Dan Dapatkan Like

Gila betul orang zaman sekarang..

Baru-baru ni ada viral kisah pengantin tak jadi kawin sbb kena game dengan pengantin lelaki..

 

Rupa-rupanya pengantin tersebut dah 2 tahun kahwin dan ada masaah rumah tangga sehinggakan nak bercerau hampir 3 kali..

 

Perkara didedahkan sendiri oleh akak iparnya sendiri yang bernama Emily Dzawir

 

“Ni adik ipar saya. Dah hampir 2 tahun kahwin, tadi viral kat kisah dunia. Ni kat sini pulak.. dah tanya dia kenapa buat macam ni.. dia kata saja2 content marketing. Dia buat ni kat tiktok dia. Semua family saya marah termasuk sumai dia sendiri adik saya.. nak like and view banyak sanggup fitnah diri sendiri. Memang dunia akhir zaman betul. No wonder la adik saya dah berapa kali ni ceraikan dia. Tapi kami ni pujuk2 pertahankan rumahtangga dia sebab kesian dekat anak dia.. and now dia dalam process penceraian untuk cerai kali ke 3. Dah banyak sabar dengan kerenah dia, keluarga dia..“

Rata-rata netizen kecam tindakan pengantin perempuan tu, ada yang menyifatkan perempuan itu mempunyai masalah mental..

 

Ada yang cakap mcm ni,

 

“Omg baru haritu dia buat live. Org semua suruh dia bersabar la, she was eating while reading the comments kot. Dia macam chill je.“

sumber – Twitter / FB

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*