Tiada Konsert Big Stage Minggu ni, ASTRO Beri Kehormatan Kematian Sandra Dianne!

Peserta program Big Stage 3 yang dikenali sebagai Sandra Dianne telah meninggal dunia awal pagi tadi di Hopsital Putrajaya kira-kira pada pukul 1 pagi.

Arwah yang terlibat dalam kemalangan sejak seminggu lalu telah terlantar kritikal di hospital.

Pihak Sony Music Entertaiment yang merupakan syarikat rakaman Arwah Sandra, memberitahu Harian Metro, bahawa jenazah Allayarhamah Sandra akan dikebumikan di Kampung Halamannya di Kampung Kauluan, Tauran Sabah. Jenazahnha akan diterbangkan pada hari ini bagi upacara pengebumian.

Dalam pada waktu yang sama, keluarga arwah meminta kepada semua supaya bersama-sama dapat sedekahkan al-fatih4h kepada Arwah Sandra dan memohin maaf jika arwah ada buat salah dan silap.

Pemergian Sandra Dianne pagi tadi selepas 6 hari k0ma kerana mengalami kemalangan jalan raya telah mengejutkan ramai pihak.

Paling merasai pemergian penyanyi tersebut sudah tentu keluarga Big Stage 2020 kerana allahyarham sepatutnya sedang bersaing dalam pertandingan tersebut.

Ganti dengan tribute k0nsert buat Sandra

Susulan daripada pemergian pelantun lagu Hey! Kau ini, pihak Astr0 telah bersepakat untuk tidak mengadakan k0nsert minggu ke-5 seperti yang dijadualkan pada Ahad ini.

Pihak Big Stage tidak akan mengadakan k0nsert tribute istimewa berjudul #SandraDalamKenangan bagi mengenang arwah dan segala penglibatan beliau dalam industri seni tanah air terutamanya sepanjang pertandingan Big Stage 2020 berlangsung.

 

Satu tindakan yang cukup terpuji yang diambil pihak astro bagi menghormati pemergian Arwah Sandra

 

Sumber – 0hmymedia

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa K0men Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Faceb00k, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk inf0 dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas k0men-k0men yang diberikan 0leh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan k0men anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis di sini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*