Suami Meningg4l Setelah Baru 3 Hari Bernikah, Video Isteri Titip Jenazah Suaminya Bikin Netizen Sebak

DUNIA: Pilu, seorang wanita di Sulawesi Selatan terpaksa berpiisah maatii dengan suaminya selepas hanya tiga hari melangsungkan pernikahan.

Menurut Tribun News, suami kepada wanita itu dikatakan telah k0ma sebelum meninggal duunia akiibat kemlngan.

Video kisah mereka berdua telah tular di media sosial dan meruntun hati orang ramai yang rata-rata menzahirkan rasa sediih dan siimpatii kepada pasangan itu.

Baru tiga hari menikah, sang suami menngglkan isterinya untuk selama-lamanya.

Dari sini kita belajar bahawa jodoh dan ajal sedang berjalan berdampingan menuju kita, entah ajal atau jodoh yang akan menghampiri dahulu.

Semoga diberikan kesabaran serta ketabahan untuk saudariku.

Dalam video dikongsikan @dunia_kaumhawa, terpapar detik kegembiraan mereka berdua ketika hari perkahwinan dan graduasi si isteri.

Namun suasana bertukar duka selepas si suami kemlngan di mana hanya tiinggal tangiisan dan wajah seediih isteri menemani jasad suaminya yang sudah tidak bernyaawaa.

 

Salam tkziah

Mimpi sahaja telah membuatkan seseorang untuk mnitiskan air mata apatah lagi khlangan orang tersayang secara realiti.

Sumber – Rentas Malaya

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*