Setelah 2 Minggu Bercerai, Akhirnya Anju Dedah Terima Banyak Mesej Sehinggakan….

Dua minggu lalu, pelakon Zarina Anjoulie, 34, memuatnaik status di Instagram memaklumkan dirinya sudah bercrai dengan suaminya, Eilyas Azhar.

Pengakuan Zarina itu nyata mengejutkan pengikut dan peminatnya kerana dia dan suami baru enam bulan berkahwin.

Malah ramai menyifatkan kehadiran Eilyas telah berjaya mengubah hidup Zarina yang sering diulit kntroversi itu ke arah yang lebih baik.

Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul menerusi satu hantaran video di Instagram hari ini berkata, keputusan untuk bercrai itu adalah pilihannya sendiri.

Pelakon itu juga memaklumkan punca percraian adalah kerana mereka sudah tidak lagi sehaluan.

SELEPAS enam bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Zarina Anjoulie mengumumkan bahawa perkahwinannya dengan Eilyas Azhar sudah berakhir.

Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul mengesahkan perkara tersebut pada Rabu dan menganggap ia merupakan hari yang terbaik dalam hidupnya.

Malah, pelakon berusia 34 tahun ini juga meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas.

Zarina ‘sound’ lelaki muda yang cuba mendekati

Dalam pada itu, selepas dua minggu percraian dengan suami, Zarina memaklumkan ramai lelaki cuba mendekatinya.

Namun yang peliknya, ramai yang menghantar pesanan peribadi menerusi Instagram adalah di kalangan lelaki muda dan remaja.

Lebih mngejutkan mereka begitu berani meminta untuk menjadikan Zarina sebagai ‘sug4r mum-my’.

” Semua budak-budak muda ni datang DMs dengan harapan nak aku jadi sug4r mum-my, like seriously? Hantar gambar kau, okla nak kenal la nak ga-tal la..

” Hello mak bapak korang mana? Suruh dorang tanggung kau ye dik..aku bukan mak kau dan kau bukan anak aku nak aku tanggung..

” Budak-budak zaman sekarang serius aku tak faham semua malas nak kerja selalu cari jalan senang jer..

” Aku tak Ia-par jntan, aku gembira dengan hidup aku dan keluarga aku, hanya 3 lelaki dalam hidup aku berhak dapat duit aku..ayah aku, abang aku dan anak aku..thats it” tulis Zarina.

Sementara itu, menerusi perkongsian berasingan juga Zarina dilihat semakin kerap berkongsi gambar dan video bersama pelakon Fathia Latiff.

Minggu lalu, kedua mereka mencuri perhatian netizen apabila mengakui hubungan kedua-duanya kembali pulih.

Selepas dua tahun dikatakan putus sahabat, mereka nampak gayanya telah berdamai, malah dilihat banyak meluangkan masa bersama-sama.

Tambah menarik, terdapat juga video TikTok yang dilakukan oleh kedua-dua mereka.
Video tersebut dimuat naik menerusi satu posting terbaru Zarina atau lebih mesra disapa Anju.

” Ini sangat fun, Tee Tee (Fathia) dan Anju. More to comes guys,” katanya.

Menerusi ruang komen, rata-ratanya gembira apabila melihat dua pelakon itu sudah berdamai. Malah, kebanyakan mereka terhihur dengan video TikTok dihasilkan mereka.

” Ah comelnya dua ni menari TikTok.”

” Ok Bff dah kembali.”

” Happy bila tengok dua-dua ni berbaik” kata beberapa netizen.

Terdahulu, pertemuan kedua-dua pelakon itu dikongsikan seorang pendandan rambut selebriti, Ridzokimura menerusi laman Instagramnya.

Dalam video itu, Fathia dan Zarina mengakui mereka sudah dua tahun tidak bertegur sapa.

Ridzokimura turut mendedahkan Fathia berhasrat untuk mengajak sahabatnya itu untuk terus mendalami ilmu agama bersama-sama dirinya.

Zarina mendirikan rumah tangga dengan Eilyas pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan selepas empat tahun bergelar ibu tunggal.

Sebelum ini, dia pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015 dan bercer4i pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Awangku Gabriel Martin Ezra

Sumber:IG Zarina via trending sangat

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*