Sejurus Lepas Sah Suami Isteri, Wan Emir Bagi Kata-Kata Cinta Kepada Mira Filzah bikin Netizen Cair

Syukur ke hadrat ilahi, setelah beberapa ketika perkenalan anatara dua pasangan yang sedang hangat diperkatakan oleh seluruh warga maya. Alhamdulillah, tepat pada tarikh 3 September 2020, pasangan Mira Filzah dan jga Emir selamat dinikahkan.

 

Majlis pernikahan itu juga berlangsung secara sempurna dan pernikahan itu sendiri dilakukan oleh bapa Mira Filzah sendiri yang menerima sutas gelang tangan yang merupakan mas kahwin dan juga beberapa dulang hantaranyang telah dipersetujui oleh kedua belah pihak.

 

Dengan sekali lafaz, Mira Filzah kini sah bergelar isteri kepada Wan emir yang cukup segak mengenakan busana putih yang dilihat begitu secocok dan sepadan.

 

Majlis pernikahan tersbut dijalankan di Sime Darby Convention Centre dan disiarkan menerusi Youtube TV3 secara langsung memandangkan Mira Filzah adalah pengacara bagi sebuah rancangan di TV3 iaitu Nona.

 

Sejurus selepas akad nikah itu, Wan Emir memberi lafaz kata-kata cinta buat isterinya Mira Filzah, yang mampu bikin semua wanita di dunia ini cair meleleh.

 

Wan emir sangat berbudi Bahasa dan sangat lemah lembut, rata-rata netizen puji akan tutur kata dan Bahasa beliau. Cara penyampian kata-kata cinta itu jelas membuktikan bahawa Mira Filzah melalukan pilihan yang amat tepat.

 

Pihak jirancakap mengucapkan selamat pengantin baharu dan juga semoga berbahagia dan berkekalan sehingga ke anak cucu.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*