“Security Ketat, Jauh Dari Pagar. Ingat netizen bodoh ke?” – Netizen Pertikai Mcmane Datuk Seri Macau Scam Larikan Diri Lompat Pagar

Terbaru, polis kini ini memburu lelaki bergelar Datuk Seri yang juga suspek utama sindiket pengubahan wang haram selepas dia melarikan diri sebaik dibebaskan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM), kelmarin.

Difahamkan, suspek bertindak memanjat pagar di belakang bangunan SPRM sebelum melarikan diri.

 

Namun apa yang didedahkan oleh seorang pengguna twitter yang bernama @zarulariffcomel :

“Aku pernah masuk dalam. Aku tahu security die mcm mne. Ketat. Jauh dri pagar. Lokap dkt underground parking. Cakap je yang hampa tak telus. Ingat netizen bodoh ke? Kes aku pun suspek utama/mastermind smpai skrg senang lgi.”

 

 

sambungnya lagi:

 

“Tapi gua nak cakap satu je lah. Tak semua yang macam tu. Sesetengah je. Ade yg telus. Tapi tak boleh buat ape. Mereka org bawahan je.”

 

Tiada siapa yang tahu tentang kesahihan sama ada benar ada orang dalam yang cuba bantu meloloskan datuk seri itu.

 

Sumber – @zarulariffcomel

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*