Remaja 16 Tahun Dipaksa Hisap Sampai Panc0t, Kemaluan Pengetua Sekolah Agama Di Kelantan

Seorang pengetua sebuah sekolah menengah agama di Machang didakwa di Mahkamah Sesyen Kota Bharu hari ini atas pertuduhan berkaitan rogol, menyentuh tubuh dan kemaluan serta melakukan seks oral bersama seorang pelajarnya.

Mazlelee Mustafa, 45, yang didakwa dengan enam pertuduhan bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas semua pertuduhan dibacakan di hadapan Hakim, Ahmad Bazli Baharuddin.

Mengikut pertuduhan pertama, dia didakwa dengan maksud seksual telah menyentuh badan seorang kanak-kanak berumur 14 tahun 3 bulan di pejabatnya pada 26 Januari 2018 lebih kurang 10.00 pagi.

Pertuduhan di bawah Seksyen 14 (a) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 14 Akta sama dibaca bersama Seksyen 16 Akta sama.

Bagi pertuduhan kedua, tertuduh didakwa telah merogol pelajar terbabit pada tarikh, masa dan tempat sama.

Kali ini dia didakwa mengikut seksyen 376(1) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 20 tahun dan sebat jika disabit kesalahan.

Pertuduhan ketiga pula, dia didakwa merogol pelajar itu yang ketika kejadian berumur 15 tahun 4 bulan pada 23 Februari 2019 lebih kurang jam 10 pagi di pejabat sama.

Seterusnya, bagi pertuduhan keempat, tertuduh didakwa dengan maksud seksual telah menyebabkan seorang kanak-kanak berumur 16 tahun 4 bulan menghisap kemaluannya.

Dia didakwa melakukan perbuatan itu di dalam sebuah kereta di tepi jalan Kuala Krai-Machang lebih kurang 9.30 malam sehingga 11.30 malam pada 22 Februari 2020.

Pertuduhan mengikut Seksyen 14 (d) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 14 Akta sama dibaca bersama Seksyen 16 Akta sama.

Bagi pertuduhan kelima, tertuduh didakwa telah menyebabkan seorang kanak-kanak berumur 16 tahun 10 bulan menghisap kemaluan tertuduh.

Mengikut pertuduhan terakhir pula, tertuduh didakwa telah menyentuh kemaluan seorang kanak-kanak berumur 16 tahun 11 bulan di pejabatnya lebih kurang 12 tengah hari pada 15 September lalu.

Mahkamah membenarkan tertuduh diikat jamin RM35,000 dengan seorang penjamin bagi keenam-enam pertuduhan tersebut dan menetapkan sebutan kes pada 24 Januari depan untuk laporan perubatan.

Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Hajarul Falenna Abu Bakar manakala tertuduh diwakili peguam, Wan Fadzil Wan Omar.

 

Sumber – sinarharian

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*