Myvi King of Highway. Meter Mercedes Dah 172, Namun Myvi Selamber Je Memecut Di Depan Merc Tersebut.

Sebut sahaja Perodua Myvi, pasti ramai kenal dengan model hatchback yang terkenal dengan jolokan Myvi. Malah, ada sahaja kisah menarik kita dengar mengenai Myvi.

Nampaknya, memang benar apa dikatakan ramai bahawa Myvi adalah hero jalan raya apabila ianya dibuktikan menerusi video tular ini.

Menerusi video dikongsikan oleh seorang pengguna Facebook, JinSeng Tan yang menaiki Mercedes C200 memaparkan sebuah Myvi putih berada di hadapan mereka.

Meskipun sudah menekan minyak, namun mereka masih ketinggalan dan tidak dapat mengejar Myvi yang sudah jauh di hadapan. Dalam entri tersebut, dia turut menyertakan kapsyen, “Supercar Nasional, tiada yang lain”.

Video Player

https://gulapop.com/wp-content/uploads/2020/12/x8ywnj.mp4

 

 

Dalam video tersebut, turut kedengaran JinSeng yang duduk di sebelah pemandu berkata sudah lebih 162km/h, tapi tetap tak dapat kejar Myvi.

Malah, mereka sudah mencapai sehingga 172km/h, namun masih tidak dapat mendekati Myvi yang sudah jauh kehadapan.

Kesimpulannya, video tersebut sekaligus membuktikan bahawa Myvi sememangnya kereta yang paling ‘ganas’ di jalan raya.

SUMBER: World of Buzz via gulapop

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*