Lelaki Ni Perjelas Isu Simbah Air Kat Founder Bertaraf Dato Ketika Live Di Kedai Makan

Hari ini kecohh di media sosial seorang founder dikatakan disiimbah air sirap ketika buat live di kedai makan.

Beliau yang dikenali sebagai Eein adalah seorang founder produk kosmetikk serta makanann kesihataan.

Ada juga netizenn yang beritahu kejadlan berlaku di restoran kedai makan di jalan kebun, shah alam.

Brader Yang Siimbah Air Tampill

Dia beritahu bahawa sebelum kejadian simbah air, dia telah pun menegur beberapa kali untuk menjaga adab dan hormat pada pelanggan lain di dalam kedai tetapi teguvan dia tidak diendahkan.

Komen Dari Orang Ramai

Terbaek bro… memang layak dia kena siram dgn sirap ais…kuang ajor kat warong nak memekak x tentu pasal.

Betul apa bro ni ckp.aku ad tgok la vedio belah laki lembut tu tpi vedio dia potong. Dia tutup ksalahan dia..dn bila aku tgok vedio full dri pihak yg ada dlm situasi pda masa tu..baru aku faham.

Klau korang perasan dalam live bpok tu pon cara dia cakap dgn mulut2 mmg nmpk berlakon sgt la..mana de org live ckp mcm tu mcm sengaja tinggi2 kan suara nmpk mcm nk prvok2 pon ada..nmpk sgtla diorg tu berlakon..tup2 dr org xknl terus knl dia…aku pon automatik tgk page dia..marketing bdo..org bdo je percaya & beli produk diorg.

Elok lipat je org mcm tu .org nk mkn ko memekit hormat sikit org sekeliling malu org tgok ..nk live tk kisah tapi tgok tempt dan waktu sekian.

Terbaik bro.. Mantap.. Sebagai pengjaran jgn pandang org biasa ni takda hak. Mentang2 founder lepas tu nama dato lagi.. Terima kasih bro.

 

Sumber : OM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*