“Kerajaan Muhyiddin Akan Tumbang” – DS Anwar Umum Majoriti Dah Cukup Untuk Tubuh Kerajaan Baru!

Presiden PKR Anwar Ibrahim mengumumkan bahawa mempunyai sokongan majoriti ahli parlimen untuk menubuhkan kerajaan persekutuan.

Ahli Parlimen Port Dickson itu membuat pengumuman itu di Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur hari ini.

Adakah benar perkara ini berlaku? Jika benar maka Kerajaan Perikatan Nasional yang diketuai TS Muhyiddi Akan tumbang serva merta.

 

Presiden PKR, Anwar Ibrahim baru sahaja mengadakan sidang media pada jam 12 tengah hari tadinha untuk membuat satu “pengumuman penting”.

Sejak semalam terdapat spekulasi mengatakan bahawa ia mungkin ada kaitan dengan majoriti anggota parlimen di Dewan Rakyat.

 

Ada juga yang meminta saudara Rafizi utk dilantik sebagai naib presiden Parti Keramat itu.

 

Semakin berkecamuk kerajaan kita memandangkan sangat ramai ahli parlimen yang lämpat parti. Lebihan pula Dengan sinat tama, mereka sanggup lakukan apa sade

 

Jika dilihat, Datuk Seri Anwar telah memulakan reformasi sejak 1998 lagi apabila beliu telah dimasukkan ke dalam penjara.

Bermula dari itu, beliau telah memulakan gerakan besar di Malaysia yang menentang pemerintahan kelptokrssi.

Sama-sama kita nantikan apa lagi yang akan diumumkan beliau

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

 

2 Comments

  1. ya allah jgn kau jatuhkan kerajaan PN yg di terajui TSMYasin , kekaljan ya allah kuasa umat islam,jgn kau lantik pemimpin yg anti melayu dan anti islsm atau pemimpin yg srkongkol dng parti komunis DAP dan parti campuran yg mengurangkan kuasa umat islam.ya zal jalali wal ikram.

  2. ya allah ya almalik ya jabbar ya alhakim kekalkan kerajaan PN yg di pimpin TSMY , ya rahman ya rahim, kau tolakkan dan kecundangkan orang yg merebut kerajaan umat islam, Engkau maha tahu ya Allah ,andai nya negsra ini di perintah oleh non muslim atau muslim yg sekongkol dng mereka ,nescaya agama mu akan di hina oleh mereka dan umat islam terhina.tolonglah ya Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*