Kalau Dah Jodoh! Ketua Wanita UMNO Jasin Berumur 62 Tahun Bernikah Dengan Lelaki Berumur Separuh Dari Umurnya!

Di Melaka Beza usia 34 tahun bukan hal4ngan buat Ketua Wanita UMNO Bahagian Jasin, Datuk Zaleha Bujang dan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Ashraf untuk mendirikan rumah tangga.

Zaleha yang berusia 62 tahun dan Ashraf, 28, disatukan pada Jumaat lalu.

Ahli p0litik itu sudah lebih lima tahun bergelar ibu tvnggal selepas pemerglan suaminya.

Zaleha dan Ashraf di hari pernikahan mereka pada Jumaat lalu. – Gambar media soslal

Sinar Harian melaporkan, Ketua Pemuda UMN0 Bahagian Jasin, Dr Akmal Saleh menjadi saksl pada majlis pernikahan pasangan itu di Pejabat Agama Islam Daerah Jasin.

Menurut Dr Akmal, pasangan itu mula mengenali antara satu sama lain di satu majlis di rumah seorang bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) wanita di Melaka beberapa tahun lalu.

Selepas saling mengenali, Zaleha dan Ashraf mengambil keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Zaleha ketika dihubungi oleh Sinar Harian turut memaklumkan beliau dan suami akan berbulan madu di Cameron Highlands, Pahang.

Gambar-gambar pernikahan Zaleha dan Ashraf tular di media soslal sejak Jumaat.

Sebilangan besar netlzen mengucapkan tahniah kepada pasangan itu yangf membuktikan usia bukan h4langan untuk dua jiwa disatukan menerusi ik4tan pernikahan.

Sumber : ASTRO AWANI

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*