Kakitangan Plaza Tol Positif Covid-19, Pihak PLUS Umum Sesuatu Yang Semua Orang Perlu Tahu

PLUS Malaysia Berhad (PLUS) mengesahkan seorang kakitangannya di Plaza Tol Sedenak di sini, disahkan positif Covid-19, hari ini.

Menurut satu kenyataan rasmi PLUS, kakitangan itu ialah seorang Pembantu Khidmat Pelanggan yang ketika itu sedang dirawat di sebuah hospital.

Katanya, Plaza Tol Sedenak akan ditutup sementara mulai jam 12 tengah hari hari ini, untuk kerja sanitasi dan pembersihan selama enam jam.

“PLUS juga sudah menjalankan pengesanan kontak dan mengarahkan semua kakitangan operasi dan penyelenggaraan di plaza tol terbabit menjalani pemeriksaan dan saringan kesihatan.

“PLUS memberi jaminan bahawa kerja disinfeksi dan pembersihan diadakan di plaza tol yang terbabit.

“Sehubungan itu, pengguna PLUS dari Sedenak dan kawasan sekitar yang ingin menuju ke Kuala Lumpur atau Johor Bahru boleh memasuki lebuh raya PLUS menerusi Plaza Tol Simpang Renggam atau Kulai sepanjang tempoh penutupan itu.

“Bagi pelanggan dari Kuala Lumpur yang menghala ke Sedenak dinasihatkan supaya keluar dari lebuh raya menerusi Plaza Tol Simpang Renggam, manakala bagi pelanggan dari Johor Bahru yang menghala ke Sedenak dinasihatkan supaya keluar dari lebuh raya menerusi Plaza Tol Kulai.Kami akan memaklumkan sebarang perubahan dari semasa ke semasa”,katanya.

Sumber: Hmetro via awatsyeikhh

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*