Isu Kes Dai Syed, Seorang Jururawat Pula Tampil Buat Laporan Pernah Jadi Mangsa

Gambar Sekadar Hiasan

Seorang lagi mqngsa iaitu jururawat wanita tampil membuat lqporan p0Iis di sini semalam berhubung dkwaan kesseksuql membabitkan seorang pendakwahselebriti.

Wanita berusia 26 tahun yang bekerja sebagai jururawat swasta di Kuala Lumpur mendakwa menjadi mqngsa pada Disember tahun lalu selepas mula berkenalan dengan sqspek pada Mac 2018.

Ketua P0Iis Selangor, Datuk Noor Azam Jamaluddin berkata, susulan lqporan yang dibuat wanita itu, setakat ini pihaknya telah menerima sembilan lqporan p0Iis.

“Kita masih lagi menjalankan siqsatan dan akan lihat dari semua sudut dengan mengumpul maklumat berkaitan.

“p0Iis akan menjalankan siqsatan dengan adil dan semua maklumat yang diperoleh akan dirujuk kepada pihak Timbalan Pendakwa Raya untuk keputusan lanjut,” katanya pada sidang akhbar selepas merasmikan Balai p0Iis Sri Muda, Seksyen 25 Shah Alam hari ini.

Ketika ditanya modus operandi sqspek, Noor Azam berkata, mqngsa dan sqspek berkenalan di media sosial sebelum berpura-pura mengajak mqngsa keluar makan hingga dibawa pulang ke rumahnya.

Beliau berkata, siasqtan lanjut masih dijalankan dan sqspek kini masih dalam perintah remqn sehingga Jumaat.

Semalam, sqspek yang juga bekas peserta realiti keagamaan itu direman lima hari sehingga Jumaat ini bagi membantu siasatan p0Iis berhubung dua laporan p0Iis dibuat terhadapnya di Petaling Jaya atas dkwaanmerogol, mencqbul dan melakukanseks luartabii.

p0Iis Petaling Jaya sebelum ini menjalankan siasatan kes mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksqqn (mero gol), Seksyen 377C Kanun Keseksqqn (sek sluar tabii) dan Seksyen 354 Kanun Keseksqqn (mencqbul).

p0Iis daerah Petaling Jaya membuat permohonan reman ke atas sqspek bagi membolehkan siasatan dijalankan berhubung dua laporan p0Iis terhadap sqspek pada 29 dan 30 November lalu.

Laporan p0Iis pertama dibuat di IPD Petaling Jaya pada 29 November lalu oleh seorang wanita berusia 22 tahun yang juga pelajar kolej swasta atas dqkwaan dicqbul dan dipaksa melakukan seksoral oleh sqspek di sebuah rumah di Damansara Perdana di sini.

Laporan polis kedua dibuat pada 30 November lalu di Balai Polis Damansara oleh seorang guru wanita berusia 22 tahun atas dakwaan diro gol oleh sqspek juga di sebuah rumah di Damansara Perdana.

Sumber : Sinar Harian

Sumber: Fattahanas_boyyeah Via Oh Bulan

Kredit: Kini Mysumber

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*