Ini Punca Zahid Hamidi & Asyraf Wajdi Tak Hadir Konvensyen PN

Perikatan Nasional telah mengadakan konvensyen setengah tahun pentadbiran PN yang berlangsung pada 1 September 2020 telah berlangsung di Kuala Lumpur.

Ketika majlis tersebut, Presiden Pas Abdul Hadi Awanh dilihat turut memberi ucapan sebelum Presiden Bersatu yang juga Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberi ucapan yang pertama beliau pada konvensyen PN.

Ketua ARMADA, Wan Ahmad Faysal dan juga ketua Pemuda Pas, Khairil Nizam juga diberi peluang untik berucap pada konvensyen tersebut.

Namun, apa yang menghairankan adalah tiada langsung kelibat Ahmad Zahid Hamidi dan juga Dr Asyraf Wajdi Dusuki selaku Presiden Umno dan juga Ketua Pemuda Umno dapat dilihat pada konvensyen yang julung kali diadakan ini.

Selain itu juga, wakil-wakil besar UMNO juga tidak kelihatan pada Majlis Konvensyen ini kerana mungkin sebab berada di Sabah bagi menyiapkan jentera untuk pilihan raya negeri Sabah yang alan diadakan pada masa terdekat ini.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*