Disimbah Air Sirap Ketika Sedang Live di Kedai Makan, Founder EEIINN Jelaskan Hal Sebenar

Ramai maklum bahawa sebelum ini pernah heb0h di medla s0siaI berkenaan seorang usahawan wanita yang juga merupakan pers0naliti medla sosiaI apabila dirinya dihaIau daripada sebuah rest0ran asam pedas popular di Bandar Hilir, Melaka ketika sedang membuat Iive di facebook di kedai berkenaan.

Walaubagaimapun, sama ada lsu tersebut telah selesai atau tidak masih belum dapat dipastikan lagi dan pers0naIiti medla s0siaI itu juga telah mem0hon maaf berkenaan lnsiden terbabit.

Buat Live Kedai Makan

Kali ini lain pula ceritanya apabila seorang leIaki dikatakan seorang founder dislmbah air slrap ketika sdang asylk membuat Iive di sebuah kedai makan.

Beliau lebih dikenali sebagai EEIN atau Dato Seri Muhammad Solihin adalah seorang founder produk kosmetik dan makanan kesihatan.

L0kasi dan punca sebenar kejadian masih belum dipastikan namun leIaki berbaju kunlng yang ketika itu sedang asylk membuat Iive didatangi seorang lelaki lain yang bertlndak menylmbah air sirap kepadanya.

Ada netizenn yang mengatakan ianya terjadi di salah sebuah restoren yang berada di Jalan Kebun, Shah Alam.

Videoo live yang dimuat naik di facebook beliau telah disaksikan lebih 74 Ribu tontonan serta lebih 600 kongsiann telah dibuat.

Mengikut k0men yang teIah ditinggaIkan oleh salah seorang ntlzen , dia dikatakan geIak dan bercakap terlalu kuat didaIam kedai tersebut sehingga menggangu orang lain.

Beliau juga dikatakan menggunakan kata-kata yang tidak eI0k semasa Iive tersebut.

Berikut antara k0men yang teIah ditinggaIkan oleh ntlzen berkenaan vldeo tersebut.

Ini penjeIasann daripada lelaki berkenaan

Apapun kita harapkan agar perkara ini dapat diselesaikan dengan elok.

Saya tengok n dengar.. Kau caaci diri sendiri.. Dan tak cabaar sesiapa pun. Salute you.. You pnyabar.

Ingat lh laim kali.. Nk bercakap mcm kt umah abah kau.. Dpt lh.. Nk sngt nmpak nya.. Pdan ngan muka kau yg jmbu tu.

Trlajak kata tu yang kena .. PA dato yang start dulu ” apa pandang pandang ada msalah ” tercbar laa mamat tu.

Ya Allah… Sbarnya awkk kan… Bgus sgt… Sya tgk ni rasa mcm nk mnangis.. Hmmm.. Smoga sntiasa kvat yaa eein.

 

Sumber : suratkabormedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*