Bekas Imam Dedah Rakaman Gangguan Di Alor Gajah. Kali Ini Lagi Menyeramkan Kerana Ketuk Pagar Pula. Ini Videonya

Alor Gajah: Mlsteri bunyi ketukan pintu kediaman yang ‘berplndah’ dari Sabak Bernam, Selangor ke daerah ini sejak minggu lalu kian meng.gusarkan ramai penduduk.

Bekas Imam Masjid Tok Janggut, Masjid Tanah di sini, Said Hassan berkata, kedlamannya di Kampung Paya Rumput di sini, turut diketuk dari luar dengan kuatt hingga menyebabkan pintu kayunya itu hampir tertan.ggal.

Dalam kejadlan jam 3 pagi semalam dia dan isteri, Maimunah Hashim, 65, serta seorang anak perempuan berusia 24 tahun sedang tidur sebelum dikej.utkan dengan bunyi ketukan kuatt itu.

“Saya segera membaca beberapa ayat al-Quran khusus untuk menjauhkan gang.guan jln dan syaltan. Usaha saya itu berjaya menghentlkan ketukan kuat pada pintu kediaman.

Pesara kerajaan itu berkata, sejurus membaca surah berkenaan, bunyi ketukan itu tiba-tiba terhenti dan dia mengg.agahkan diri untuk membuka suis lampu anjung rumah.

Terkini, menerusi rakaman video yang dikongsi di laman facebook ini, kejadian dikatakan berlaku di semabok, melaka pada awal pagi.

Lagi video mlsteri ketukan pintu dikatakan berlaku di Semabok Perdana, tengah malam semalam.

Namun berdasarkan rakaman CCTV, tiada sebarang makhlvk yang dilihat dalam rakaman tersebut ketika kejadlan.

Reaksi Orang Ramai

Dalam islam dah di ajar guna kan ayat kursi dan surah annas tu lagi kuat dia ketuk lagi kuat kita baca.ok share sekadar yg mampu.

B0hong je Suma ni.. Hantv dah lama letak jawatan. Sbb manusia lebih hantv dari hantv tu sendiri. La ni, hantv pun dah naik takutt ngan perangal manusia.

Rumah Saya di Alor gajah.kene ketuk pintu 3hari berturut turut.selepas jam 2pagi.

Yang mana rumah kena ketuk, nasihatkan jangan sesekali cuba bukak pintu..kalau boleh kita baca ayat kursi..kita ikut nasihat sahabat kita.

 

Kredit : Rokiah via OM

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*