“Anwar Dakwa Kerajaan Muhyiddin Dah Jatuh!” – Ini Reaksi Najib Yang Dinanti Netizen

Hari ini Presiden PKR Anwar Ibrahim mengumumkan bahawa mempunyai sokongan majoriti ahli parlimen untuk menubuhkan kerajaan persekutuan.

Ahli Parlimen Port Dickson itu membuat pengumuman itu di Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur hari ini. Menjawap soalam wartawan, beliau berkata majoriti yang diperolehi adalah konklusif dan bukannya majoriti tipis.

Hari ni juga, Perutusan Khas Kita Prihatin telah dibuat oleh Perdana Menteri, Yab Tan Sri Dato’ Hj. Muhyiddin Bin Hj. Mohd Yassin (23 September 2020). Dalam pada itu, bekas Perdana Menteri Najib Razak telah memuat naik status dan gambar snek super ring seperti membayangkan bakal berlaku drama politik dalam negara.

 

Beliau memamng Cukup kelakardi media sosial yangs sering buat laka berkenaan politik dan menyindir ahli politik lain.

“Time macam ini kena pastikan bekalan stok cukup.” – tulis Najib Razak di Fb milik beliau

 

Najib yang Cukup popular di laman sosial telah membuat naiv status status berkenaan stok super ring perlu ditambah memandangkan selepas ini akan ada bank lagi drama yang bakal berlaku di pentas politik negara kita.

Semoga semuanya yang baik baik saja

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*