Individu Dedah Kain Viral NORWEX Rupanya Adalah Sc4m, MENIPU!

Petikan dari FB Individu Yang bernama Zuriyana Yusof
KAIN NORWEX SCAM! KAIN NORWEX MENIPU!
PART 1
Ohmy, mcm2 issue la dekat timeline ig and facebook pasai kain lap Norwex. Rata2 duk menganjing geng2 consultant overclaim, menipu pasai bacteria segala. Let me share my OWN story to why i chose to terlibat with Norwex.
Before this i pun sama ja mcm orang lain, rasa semua yang terlibat dengan Norwex ni bodo sebab kain lap ja pun, nak habis duit sampai puluh2, ratus2. I pun penah cakap, aku boleh guna kain microfiber lain yang murah function sama ja πŸ’β€β™€οΈ I pulak jenih manusia yang obsessed dengan barang cuci2, and lepas ada anak, i jadi obses nak makesure semua barang bersih PLUS sanitized sebab anak suka jilat/masuk dalam mulut semua benda and surface. πŸ’†β€β™€οΈ
I realized sebelum ni even duk cuci dengan microfiber cloth yg murah pun i akan wipe again dengan clorox wipes sebab i rasa tak bersih,mcm ada rasa melekit lepas lap kain biasa. Tapi tau2 la kalau guna clorox wipes, anak duk jilat surface apa2 meja ka apa, takselamat pulak. Gila jadinya nanti duk obses bersih tak ketahuan kesian kat anak.
Lepastu i tengok Lady Noe post, i tepengaruh nak try. I tengok influencer JTT try, i tepengaruh jugak. So i messaged both depa ni but sorang pun takreply. Bz kot. Tp boleh tahan lama jugak bz depa behari2 πŸ˜‚ Dekat timeline i time tu takramai sangat guna. Pastu i nampak Adila ZainiΒ duk share posts pasai Norwex, teruih i message dia and dia reply on the spot. PLUS point nii why i choose nak bli from her sbb i suka bila seller takbuat kita tetunggu2 especially manusia over excited mcm i πŸ˜‚
Fastforward, walaupun i avid user, i always tanam dlm otak yg kain tak boleh simply basmi bacteria just liddat, common sensela. Tho i bodo bio and tepaksa drop subject dulu, i tetap ingat sampai mati cikgu ajaq bacteria kalau nak bunuh kena dengan suhu yg panas. Samala concept nak minum ayaq, bunuh kuman dalam ayaq kena panaskan dulu. Kalau rasa mcm ada seller overclaim pelik2 ka apa ka yg luaq dari akal fikiran, kita kena jadi pengguna bijak, otak kena jalan.
Honestly i die die tejebak nak beli Norwex sebab i nampak video lap stove sekali jalan pasai i manusia paling malaih nak lap stove, i tegolong dalam golongan gang2 yg suka biaq bekerak sampai mood rajin i mai πŸ˜‚ oh well i blame motherhood, sebab dulu sebelum ada anak i rajin hahahaha
…aish takkan sebab lap stove bodo pun boleh tepengaruh sampai jadi consultant? Jeng jeng jengg.. yang tu Tunggu Part 2 okay? 😝
Sumber FB – https://www.facebook.com/jttterengganu/posts/1009259366217301

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*