Suami Terlalu Penyayang Adalah Punca Isteri Mintak Cerai, Namun Keputusan Mahkamah Adalah Sangat Mengejutkan!

UTTAR PRADESH: Seorang Wanita di Uttar Pradesh, india telah menunut cerai terhadap suaminya sendiri selepas hampir 3 tahun berkahwin. Proses penceraian itu difailkan di Mahkamah Uttar Pradesh, India

Yang peliknya, si Isteri ingin meminta cerai hanya lah disebabkan kerana si suaminya yang terlalu menyayanginya dan langsung tidak pernah bertengkar apa lagi tinggi suara.

Menurut laporan daripada The Week, si isteri telah bosan terhadap layanan suaminya sendiri dan agak mual dgn perbuatan suaminya yang sering meluahkan perasaan cinta terhadapnya

Si isteri juga sangat rimas dengan persekitafan raj tangga mereka kerana si suami langsung tidak pernah kecewa atau marah seolah-olah tidak ada perasaan.

“Suami sentiasa buat kerja rumah tanngga seperti memasak dan sebagainya”

“Suami sentiasa memaafkan saya sekiranya saya melakukan kesalahan, saya pelik” – Kata si isteri

Si Isteri juga memaklumkan suaminya sentiasa bersetuju dengan segala keputusan yang si isteri lakukan sehingga menjadi pak turut..

Namun walaubagaimanapun, mahkamah telah menolak permohonan penceraiannsi isteri kerana dianggap sebagai keputusan terburu-buru

Mahkamah meminta pasangan tersebut untuk berdamai dan menyelesaikan masalah tersebut

Simber – Awani / The Week

 

Pemburuan terhadap seorang individu yang sangat dikehendaki bernama Rayhan Kabir akhirnya berakhir selepas dia berjaya ditahan oleh pihak berkuasa Malaysia pada petang Jumaat lalu.

Beliau telah membuat kenyataan terhadap kerajaan Malaysia kononnya melayan tahanan pendatang asing tanpa izin seperti bin4tang.

Kebanyakan rakyat Malaysia juga mahu Rayhan diambil tndakan tegas terhadap Rayhan Kabir.

Semalam, pihak  Jabatan Imigresen teah menahan Md Rayhan Kabir kerana terlibat dalam dokumentari kontr0versi yang dihasilkan Al Jazeera, walaubaigaimanpun dia menegaskan bahawa dia tidak berboh0ng dalam wawancara itu.

Rayhan Kabir juga mendakwa pihak polis akan menangkapnya dalam masa terdekat.

” Saya tidak berboh0ng. Saya bercakap hanya mengenai d1skriminasi terhadap pendatang asing.Saya tidak melakukan jenay4h.

” Saya mahu negara dan maruah migran dan saya terjamin. Saya percaya semua pendatang asing dan BangIadesh akan bersama saya,”

” Saya tidak tahu apa nasib saya selepas ini. Jika hidup saya berakhir, ia akan menjadi pengorbanan untuk ribuan pekerja BangIadesh” katanya kepada media itu .

 

Sumber : trendingsangat

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram dan juga Twitter Jirancakap untuk info dan peluang untuk jana pendapatan kita bersama

PERHATIAN: Pihak Jirancakap tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda telah berfikir dengan warasnya sebelum ingin menulis apa-apa diruangan komen anda disini. Pihak Jirancakap juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*